Nejnovější recenze ze sekce Badmintonové míčky
Dobré míčky
- dobrá kvalit za dobrou cenu
jiné již nepoužíváme
plastové míče vhodné pro začínající i zkušené hráče ,kteří nevyžadují péřové míče
míčky mají dobrou rychlost jak pro začátečníky tak i pro pokročilé hráče,kteří nevyžadují péřové míče
- letové vlastnosti
- rozumná výdrž
- vykon/cena
- peří to není :-)
Mezi plastovými míči velmi dobrý poměr cena/výkon. míče létají více nez Mavis 350 => není potřeba tolik síly stejně jako u péřových míčů.
- Konzistentni letove vlastnosti.
- rozumna vydrz (obzvlast po napareni) :-)
Pokud to někdo myslí s badmintonem vážně tak péřové míče jsou základ. pro běžné hraní může být vhodnější některá treninková varianta. vyšší cena je do velké míry vyvážená konzistencí letové dráhy míčů...
- Nejlepší plastové míčky na trhu
Doporučuji!
- Velmí dlouhá životnost
- Oproti nejčasteji použivaným Yonex Mavis 350 jsou trochu více "letáví" a asi i těžší.
Pokud nehodlate použivat v soutěžích jsou velmí dobrou alternativou k zmíněným Yonexům.
- Co dodat.
Výborné míčky s dlouhou výdrží
- ověřená klasika dobré vlastnosti / dlouhá životnost
- vydrží, jsou odolné,
- dobrá trajektorie
- létají trochu dále (než 350ky), ale to už bude podstatou konstrukce, je to o zvyku
s lepšími jsem zatím nehrál.
u nás v okolí jsou etalonem kvality
- dobré vlastnosti
dobře se s míčky hraje
ideální pro hru , dlouhá výdrž
- Dobrá kvalita
- Trochu těžší
Celkově dobrý produkt
Acra GCS3/2 3ks
Přidáno: 2. listopadu 2015
(naposledy upraveno 2. listopadu 2015)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Nepoužitelné
Nízká kvalita
- kvalita
dobrý poměr cena/kvalita
- jsou kvalitní
jsem rekreační hráč produkt je kvalitní
- dobrá cena, výdrž i letové vlastnosti
- nenapadá mně
kupujeme a hrajeme s nimi již několik let, občas někdo přinesl jiné ale zase jsme se k nim vrátili
- pro tréninkovou hru dobré, při útočné hře založené na smečích se dost rychle opotřebují
- méně vydrží
- nejlepší kvalita z plastových míčků, dobrá trvanlivost
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »